Glamour Startup Pitch springplank voor zzp’er

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Zzp’er maak met Glamour succes van eigen merk!

De online Glamour Concept Store, van het modemagazine Glamour, staat vol hebberig makende fashion en interieur items. En als zzp’er, jonge designer of ondernemer, maak je nu kans om hier met jouw product, eigen merk een plekje te veroveren. Natuurlijk gaat dat niet zomaar, er moet wel eerst wat werk worden verzet.

De Glamour Startup Pitch

Maak jij als zzp’er producten voor vrouwen en zou je Glamour willen gebruiken als springplank. Dat komt dat mooi uit, want Glamour is namelijk op zoek naar de nieuwe
Viktor & Rolf, Piet Boon, Olcay Gulsen, en Bibi van der Velden. Via het nieuwste platform Glamour Startup Pitch kan je kans maken op een plek in de online Concept Store en 75.000 euro aan mediawaarde in Glamour. De Glamour Startup Pitch is een podium voor aan vrouwen en mannen die lef hebben, ondernemende zzp’ers. Na selectie kun je rekenen op een plek in de Glamour Concept Store, met duizenden potentiële bezoekers en kopers per maand, en een eigen profiel. De groei van je bedrijf krijgt dan dus ondersteuning van een actieve marktplaats en heel veel promotie.

De winnaar

Glamour legt persoonlijk contact met de startups, zzp’ers, die een profiel (kunnen) krijgen en hun producten kunnen verkopen in de Glamour Concept Store. In december 2015 wordt tot slot de Glamour Startup van het Jaar 2015 bekendgemaakt, die vanaf dat moment, in 2016, gebruik kan maken van de 75.000 euro mediawaarde binnen de platformen van Glamour.

Meedoen

Tot en met 31 mei 2015 kun je inschrijven en jouw pitch sturen via de site van Glamour Concept Store, daarna worden, na beoordeling van de inschrijving, de startups met de meeste potentie gekozen.

Bron: GlamourConceptStore

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →