Droomcoach wint zzp-publieksprijs

Avatar foto Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Arturo Massaro | ZZP Barometer - droomcoach

Arturo Massaro verzamelt meeste publieksstemmen

AMERSFOORT – Arturo Massaro is tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 1 april 2017 uitgeroepen tot winnaar van de NS-Business Card Publieksprijs. Op het hét grootste zzp-evenement van het jaar, werd na een nek-aan-nekrace Massaro door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot beste zzp’er van Nederland, tijdens uitreiking van de Freelancer of the Year Awards. De droomcoach nam de publieksprijs in ontvangst uit handen van Hans Verkerk, directeur NS Woonwerk en Zakelijke Markt.

Tijdens de vierde editie van de FOTY Awards, de jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland, werd afgelopen zaterdag Aturo Massaro door het Nederlandse publiek gekozen als winnaar. Uit meer dan tienduizend deelnemers waren honderd finalisten geselecteerd, die in aanloop naar de uitreiking een pitchvideo  hadden opgenomen, waarmee zij het Nederlandse publiek probeerden te overtuigen van hun kwaliteiten en onderscheidend vermogen. Via deze video probeerden zij zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes op social media te genereren, met als doel de felbegeerde publieksprijs in ontvangst te mogen nemen, de NS-Business Card Publieksprijs. Dit jaar is, na een nek-aan-nekrace, de gelukkige winnaar Arturo Massaro met zijn bedrijf de Dreamschool.

Over Arturo Massaro

Arturo Massaro is coach en geeft trainingen aan mensen wereldwijd. In 2015 heeft hij de Dreamschool opgericht om mensen te helpen hun eigen dromen te realiseren. “Ik geloof oprecht dat iedereen een droom heeft, een grote wens die hij of zij graag wil realiseren. Maar in de praktijk blijkt dat minder dan 5 procent van de mensen ook daadwerkelijk die grote droom waarmaakt”, aldus Massaro. “Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen hun droom waar te maken.” Een mooi streven, ook volgens het Nederlandse publiek, want na een nek-aan-nekrace is Massaro de beste freelancer van Nederland 2017 en wint de NS-Business Card Publieksprijs t.w.v. 7.378,80.

Over NS-Business Card Publieksprijs

De winnaar van de publieksprijs, Arturo Massaro, krijgt de beschikking over een NS-Business Card. Deze is voor ondernemers standaard gratis. Op de kaart ontvangt de winnaar een OV-vrij abonnement ter waarde van € 7.378,80. Handig, want hiermee krijgt hij de vrijheid om elke dag te reizen zoals hij dat wil met de trein, tram, bus, metro, maar ook met bijvoorbeeld Greenwheels, OV-fiets en taxi. Hans Verkerk, directeur NS Woonwerk en Zakelijke Markt, legt uit waarom de NS–Business Card de zzp’er een warm hart toedraagt: ”Zzp’ers weten dat mobiliteit is veranderd. Ze bepalen per reis wat het beste past. Wij steunen de zzp-groep graag omdat zij voorop lopen in flexibiliteit, ook op gebied van mobiliteit.”
Op de Dag van de ZZP’er kregen alle bezoekers de mogelijkheid van de NS om te reizen met een gratis dagretour 1e klas. “Waarom we de zzp’er graag een steuntje geven? Van al onze klanten waarderen zzp’ers het meest de flexibiliteit van de NS-Business Card”, geeft Verkerk aan. “Gefeliciteerd Arturo Massaro, met de FOTY Publieksprijs!”

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →