ZZP Agenda (week 22): Event voor zzp’ers in de zorg

ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Kansen voor zzp’ers in Zorg en Welzijn

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

31 mei: Dag van de Zelfstandige Zorg Professional

Coöperatie Zorg & Co organiseert een event voor zzp’ers, startende zzp’ers, mantelzorgers en vrijwilligers. In de zorg- en welzijnssector wordt het zelfstandig ondernemerschap alsmaar aantrekkelijker, voor zowel zorgverleners als opdrachtgevers. Zorginstellingen moeten mee veranderen met de markt en creëren een grotere flexibele schil. Daarnaast moeten cliënten langer in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen, maar toch alle zorg blijven ontvangen die zij nodig hebben. Veel kansen voor zzp’ers in Zorg en Welzijn.

1 juni: Marketingplan in één uur

Bij de Kamer van Koophandel wordt deze week een interessant event georganiseerd: ‘Een marketingplan in één uur’. Iedereen verdient een goed marketingplan. Zonder dagen op de hei of invullen van een dertig pagina’s tellend sjabloon van de bank. Spreker Albert Zeeman stelt zes eenvoudige vragen die, met een invulschema, leiden tot de basis van een marketingplan.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

Ontslagen werknemers in de zorg worden zzp'er - ZZP Barometer
Ontslagen werknemers in de zorg worden zzp'er
Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Inkomen & risico | ZZP Barometer
5 tips om online succesvol klanten te werven
Groei
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Gezondheidskundige diensten vrijgesteld van btw - ZZP Barometer
Gezondheidskundige diensten vrijgesteld van btw
Financiën
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.