De 5 beste flexwerkplekken in Zwolle voor jou als zzp’er

Flexwerkplekken
Page 1 Created with Sketch.
3 Shares
De 5 beste flexwerkplekken in Zwolle voor jou als zzp’er | ZZP Barometer

Werk als zzp’er op de meest inspirerende flexwerkplekken

Elke week neemt ZZP Barometer voor jou als zzp’er een stad in Nederland onder de loep en kijkt naar de beste, hipste, meest inspirerende, nieuwste en gezelligste flexwerkplekken. Zo kun je vooruit of at random jouw favoriete werkstek bepalen in de stad waar je wilt werken. Handig, scheelt zoeken en je hebt meteen de ideale flexwerkplekken op een rij. Een plek waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, kunt netwerken of juist in alle privacy kunt werken. Deze week wordt Zwolle onderzocht.

In de cultuurhistorische Hanzestad Zwolle vind je sporen van het rijke verleden. De stad ademt één en al cultuur uit, werkelijk overal zijn de sporen van het rijke verleden terug te vinden. De historische gevels, de verdedigingsmuur, de Sassenpoort, de Peperbus en de stervormige stadsgracht zijn kenmerken van de historische cultuur van deze stad. In de tijd van de Hanze, de Middeleeuwen, was Amsterdam nog maar een dorp, de Hanzesteden daarentegen waren machtige steden met prachtige bouwwerken en dat ontgaat je niet als je als zzp’er, op zoek gaat naar een flexwerkplek in Zwolle. Hieronder een aantal plekken voor jou als zzp’er op een rij. Kies wat het best bij jou past of laat je verassen door een fijne, nieuwe, inspirerende werkplek waar je collega-ondernemers kunt ontmoeten, maar ook jouw privacy kunt vinden.

1. Regus

Bij Regus kun je als zzp’er gebruik maken van een business center voor een uur, een dag, een week, een maand of jarenlang, al naar gelang jouw behoefte. Het Oosterenk Centre ligt in een opvallend, hoekig modern gebouw in een dynamische bedrijvenregio in Zwolle, eenvoudig te bereiken. Het centrum ligt op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw. Het centrum ligt midden in een levendig, jong bedrijvencentrum in een groene ruimte in een plezierig aangelegde tuin. Het gebouw beschikt over een koffie- en lunchbar, fitnessclub en kinderopvang.

2. Flexplek.nl

Op inspirerende wijze wil Flekplek.nl jou als zelfstandige professional verbinden, ontzorgen en faciliteren. Het is belangrijk om vanuit je (vak)kracht en autonomie te opereren en een ontmoetingsplek, werkplek, leerplek en netwerk te bieden om krachtenbundeling te creëren.

3. Seats2Meet

Ontdek de inspirerende flexwerkplek in Zwolle. Je boekt je stoel, deelt je kennis en betaalt zo met sociaal kapitaal. Vergaderstation Zwolle biedt een vergaderruimte voor maximaal 8 personen met goede faciliteiten tegen gunstige tarieven. Het is mogelijk een ruimte te huren per uur, per dagdeel of per dag.  Er is draadloos internet en koffie en thee is gratis voor jou en je bezoek. Daarnaast is het mogelijk om een lunch te reserveren. Vergaderstation Zwolle is gevestigd in een zeer representatieve kantoorvilla uit 1910.

4. Deskbookers Zwolle

In de zakelijke lunchroom ben je vrij en van harte welkom om zonder enige verplichting te komen werken. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is gratis Wifi. Je kan er koffie, thee of een lunch nuttigen en rustig werken als zzp’er.

5. Droom van Zwolle

Droom van Zwolle is een unieke plek om fris, energiek en bezield aan het werk te gaan. als flexwerker. Regelmatig of af en toe. Een plek waar jij je thuis voelt. Een plek waar je in de dynamiek van de ontmoeting en in je zoektocht naar nieuwe perspectieven alles kan vinden wat je nodig hebt als zzp’er. Ondernemende en bevlogen professionals, die als zelfstandige of in regiolokale organisaties werkzaam zijn, hebben zich aan Droom van Zwolle verbonden. Je komt hier mensen tegen die nieuwsgierig en open in het leven staan en geven net zo belangrijk vinden als ontvangen.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →