ZZP Agenda week 30: Als ondernemer is het handig als je een duizendpoot bent

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
9 Shares
ZZP Agenda

Wat je moet weten en regelen voor de start van jouw bedrijf

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 22 juli: KVK Startersdag

Je eigen bedrijf, misschien droom je er al jaren van. Of je bent al een tijdje bezig maar je loopt tegen nieuwe vragen aan. Jouw idee, plan of droom krijgt nog meer kans tijdens de KVK Startersdag. Bezoek de KVK Startersdag. Of volg het online programma thuis of onderweg.

ZZP Agenda 24 juli: Durf te vragen, ondernemers­vraagstukken

Als ondernemer is het handig als je een duizendpoot bent. Of anders gezegd: als ondernemer is het handig als je kennis hebt van verschillende onderwerpen en over verschillende (ondernemers)kwaliteiten beschikt. Het kan lastig zijn als je er even niet uitkomt, er kennis ontbreekt of als je een andere ondernemer mist om even mee te sparren. Je bedenkt voor de sessie een voor jouw belangrijke vraag waar je graag feedback op zou willen. Tijdens deze bijeenkomst leg je je vraag voor aan de overige deelnemers (maximaal 10). De insteek is dat je hiermee onafhankelijk en onverwacht een berg aan tips, hulp, netwerkcontacten, ideeën en inspiratie krijgt. Er is wel een gespreksleider, maar de inhoud bepaal je als deelnemer zelf.

Waarom je Durf te vragen niet mag missen

  • Je kunt de kennis en ervaring van andere ondernemers gebruiken voor je eigen vraagstuk.
  • Je krijgt tips en tricks van andere ondernemers om kansen te benutten.
  • Er wordt meegedacht over oplossingen voor jouw ondernemersvraagstuk.

ZZP Agenda 25 juli: Een eigen bedrijf starten

In een dagdeel worden de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken. Je kunt hiermee een solide basis vormen voor je onderneming. De spreker neemt je stap voor stap mee door en in de jungle van het ondernemerschap. Aan de hand van theorie en praktijkervaring, krijg je meer inzicht in het ondernemerschap. Tijdens het seminar is er tijd en ruimte om op vragen in te gaan, mits deze uiteraard relevant zijn voor de groep. Na afloop is het mogelijk om jouw situatie te bespreken met de adviseur via telefoon, mail of sociale media. In dit seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • inzicht in eigenschappen van een ondernemer;
  • voordelen van een ondernemingsplan;
  • tips voor marketing en marktonderzoek;
  • uitleg over financiën, begrotingen, belastingen en aftrekposten;
  • informatie over rechtsvormen, wetten en regels en het voorkomen van risico’s;
  • duidelijke uitleg over nut en noodzaak van een modelovereenkomst.

Waarom je dit seminar niet mag missen

  • Beter voorbereid bij de start van je bedrijf.
  • Een goed overzicht van wat je moet weten en regelen voor de start.
  • Antwoord op de vragen die je tijdens en na-afloop van de bijeenkomst stelt.
Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

ZZP Barometer | Kom van die bank af | Jolanda Wicherson
Kom van die bank af!
Groei
Page 1 Created with Sketch.
9 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.