ZZP Agenda week 40: Verrijk jezelf als ondernemer

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Wat je moet weten en regelen voor de start van jouw bedrijf

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 2 oktober: Zo kom je als zzp’er aan nieuwe klanten!

Adinda Keizer, ambassadeur van ZZP Nederland, geeft tijdens de KVK Connect Meetup de workshop ” Zo kom je aan nieuwe klanten”.
Hoe vind je nu die ene op het lijf geschreven opdracht voor jou? Hoe maak je van koude acquisitie warme contacten? En hoe scoor je jouw opdracht met een winnende offerte? Tijdens deze workshop gaan je samen aan de slag om antwoord te krijgen op die vragen. Je krijgt tips en praktische voorbeelden hoe je na deze workshop zelf vervolgstappen kunt zetten om nieuwe klanten te vinden en binden.Na afloop is er gelegenheid om andere zzp’ers te ontmoeten.

ZZP Agenda 3 oktober: Ondernemen vanuit een WW-uitkering

Wil je vanuit de WW starten met je eigen bedrijf of als ZZP’er? Dan is dit seminar iets voor jou. Naast een korte oriëntatie op het starten van een eigen bedrijf krijgt je tijdens deze bijeenkomst antwoord op vragen en geeft inzicht in de mogelijkheden, rechten en plichten met betrekking tot het starten vanuit een werkloosheidssituatie. Dit seminar wordt in samenwerking met het UWV georganiseerd en is voor eenieder die nu of op termijn wil starten vanuit een WW-situatie. Dit seminar is GRATIS!

ZZP Agenda, meerdere dagen in oktober: KVK seminar: Je eigen bedrijf starten

In een dagdeel worden de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken. Je kunt hiermee een solide basis vormen voor je onderneming. De spreker neemt je stap voor stap mee door en in de jungle van het ondernemerschap. Aan de hand van theorie en praktijkervaring, krijg je meer inzicht in het ondernemerschap. Tijdens het seminar is er tijd en ruimte om op vragen in te gaan, mits deze uiteraard relevant zijn voor de groep. Na afloop is het mogelijk om jouw situatie te bespreken met de adviseur via telefoon, mail of sociale media.

 

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

Aan de slag als freelancer of zzp’er? Het ultieme Stappenplan
'Zzp'er innoveert anders'
Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
2 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.